Rólunk

Ékszereink tervezésekor fontos szempont a trendeken, divatirányzatokon túlmutató, korszakoktól független formák megjelenítése. Koncepciónk az anyagok szépségének kihangsúlyozása, a fémek és a kövek természetes fényének, tulajdonságainak kiemelése. Sok esetben egyszerű formai megoldásokkal, máskor organikus vagy klasszikus elemek használatával.

A drágakövek és a nemesfémek a természetben az időn kívüli minőséget képviselik. A megmunkált anyagokat nem eszköznek tekintjük, amiből formát hozunk létre, hanem szaktudásunkat és kreativitásunkat tekintjük csatornának, melyen keresztül adott drágakövek, nemesfémekkel kombinálva méltó formát öltenek az utókor számára.

Munkánk mottója a profizmus és az alázat. A legmagasabb minőség érdekében a legjobb minőségű anyagokat, köveket használjuk ékszereink elkészítéséhez. Fontos számunkra, hogy alkotásaink időtálló használati tárgyakká váljanak tulajdonosuk számára korosztálytól függetlenül.

Akár saját részre, akár ajándékba, akár házasságkötés kapcsán szeretné megtalálni a megfelelő darabot, foruljon hozzánk bizalommal! A professzionális kivtitelezés mellett fontos számunkra az ékszer és viselője közti harmónia keresése, hogy ízlésének és igényeinek megfelelő ékszer boldog tulajdonosává váljon.

Szeretettel várjuk üzletünkben!

Gergely Péter

ékszerész, drágakőfoglaló

Alchemist Ékszerbolt

V. kerület, Vitkovics Mihály u. 10.

Scroll to Top