H.O.M.E MAGAZIN MEGJELENÉS

Egy ékszer vásárlása minden esetben különleges esemény. Olyan használati tárgy kerül ügyfeleink birtokába, ami egész életükön át kísérheti őket, mely a jövőben örökségük tárgyát képezheti. Olyan helyet próbáltunk létrehozni ami időtlen stílusával, méltó az alkalomhoz és közvetlen hangulatot teremt. A belső tér megálmodása után Joó Éva építészmérnök segítségével sikerült elképzeléseinket pontos műszaki tervek formájába ölteni.

A kivitelezési folyamatok során új, praktikus megoldásokkal bővültek ki a munkálatok, ami nem változtatott az eredeti koncepción viszont funkcionálisan segítették egy modern mégis ódon hangulatú ékszerüzlet létrehozását. Büszkeséggel töltött el minket Hakkel Vanda, a Home Magazin főszerkesztőjének megkeresése, aki lehetővé tette, hogy bemutassuk a különleges enteriőrt.

“Az ékszerbolt belső tere a 10-es, 20-as évek kis családi manufaktúrák boutique-hangulatát idézi. A tölgyfa csigalépcső, a mintás tapéta és a karakteres zöld falak eklektikus stílusban találkoznak a horizontális fehér és vertikális fekete sík felületekkel. A hangulatot erősíti a természetes bőr bevonatú tölgyfa székek és a high-tech asztali berendezések közötti kontraszt.

Az enteriőr a tulajdonos, Gergely Péter ékszerész belsőépítészeti tervei alapján készült, akinek ékszereire szintén jellemző az eklektikus megközelítés, a klasszikus és organikus elemek használata modern formákba ágyazva.”

H.O.M.E. MAGAZIN

Scroll to Top