Gyémánt fülbevaló

Az Alchemist Ékszer repertoárjában nagyon fontos szerepet játszik gyémánt fülbevaló kollekciónk. Az összes ékszertípus közül ezek talán a legérdekesebb, legizgalmasabb darabok. Az ékszerkultúra fontos részét képezik. Kétségtelen, hogy amikor egy hölgy arcába nézünk, az első ékszer amit megpillantunk rajta, a fülbevaló. Ez a csodaszép ékszer remek ajándék lehet minden korosztály számára. Szemben a gyűrűvel, amit etikett szerint elsősorban házasságkötés kapcsán szokás ajándékozni, illetve egy közelebbi viszonyt feltételez, ez az impozáns ékszer tökéletes ajándék bármely korosztályhoz tartozó közelállónk számára. Már első pillantásra kiemeli viselője szemének csillogását, és elegánsan keretezi az arcot. A Vitisz és a Róza gyémánt fülbevaló esetében is elérhető a fülbevalókhoz illő gyűrű, illetve nyakék ami egymáshoz passzoló szettként is jól funkcionál. Cégünk, két különböző stílusú kollekcióval várja az érdeklődő hölgyeket, urakat. A Vitisz szőlőlevél ékszer fülbevaló kollekcióval és a Róza gyémánt fülbevaló kollekcióval…

Az Alchemist Ékszer repertoárjában nagyon fontos szerepet játszik gyémánt fülbevaló kollekciónk. Az összes ékszertípus közül az egyik legérdekesebb, legizgalmasabb a gyémánt fülbevaló. Az ékszer kultúra fontos részét képezi. Kétségtelen, hogy amikor egy hölgy arcába nézünk, az első ékszer amit megpillantunk rajta, a fülbevaló. Egy szép gyémánt fülbevaló remek ajándék lehet minden korosztály számára. Szemben a gyűrűvel, amit etikett szerint elsősorban házasságkötés kapcsán szokás ajándékozni, illetve egy közelebbi viszonyt feltételez, a gyémánt fülbevaló impozáns ajándék, bármely korosztályhoz tartozó közelállóink számára. Egy elegáns gyémánt fülbevaló kiemeli viselője szemének csillogását, és elegánsan keretezi az arcot. A Vitisz és a Róza gyémánt fülbevaló esetében is elérhető a fülbevalókhoz illő gyűrű, illetve nyakék ami egymáshoz passzoló szettként is jól funkcionál. Cégünk, két különböző stílusú gyémánt fülbevaló kollekcióval várja az érdeklődő hölgyeket, urakat. A Vitisz szőlőlevél ékszer fülbevaló kollekcióval és a Róza gyémánt fülbevaló kollekcióval…

Vitisz szőlőlevél ékszer gyémánt fülbevaló kollekció

A szőlőlevél ékszer az Alchemist Ékszer legkedvesebb védjegye. A szőlőlevél csodálatos formája valami misztikus ősi élettel, bőséggel kapcsolatos tartalmat hordoz, ami a kezdetektől fogva kíséri az embert. Motívumokban megjelenik már az ókori oszlopokon, mozaikokon, a festészetben csendéleteken. A szőlőlevél ékszer gyémánt fülbevaló impozáns, izgalmas viselet akár rendezvényeken, bálokon, de akár egy hétvégi borkóstoló alkalmával is hordható, stílusos viselet. Egy szőlőlevél ékszer elsősorban alkalmi viselet, de stift záras fülbevalónk mindennapi használatra is alkalmas. A Vitisz kollekciónk tervezésekor legfontosabb szempont a szőlőlevél ékszerben a levél formájának hiperrealisztikus megjelenítése. A szőlőlevél ékszerek esetében a gyémántok díszítő szerepet töltenek be, hogy kiemeljék a szőlőlevél ékszer természetes formáját. Minden egyes szőlőlevél ékszer aprólékos kézimunkával készül. A gyémánt kézzel mattított felületét harmonikusan finomítja a polírfényes erezet aprólékos kidolgozása. Minden egyes szőlőlevél ékszer a legnagyobb gondossággal, mikroszkóp alatt készül, hogy a legapróbb részletek is tökéletes kidolgozottsággal készüljenek el.

Róza gyémánt fülbevaló kollekció

Főszerepben a drágakő. A gyémánt fülbevaló kategóriájában közkedvelt az egyszerű, letisztult forma, ami szolíd, diszkrét eleganciát tükröz. Olyan formájú gyémánt fülbevaló foglalatot szerettünk volna kifejleszteni, ami a visszafogott elegancia mellett praktikus és izgalmas formája révén erősíti a gyémánt csillogását Ez az általunk kifejlesztett foglalat típus, klasszikusan organikus rózsára emlékeztető formájából adódóan, a “Róza foglalat” nevet kapta. Azon kívül, hogy a gyémánt fülbevaló fej részét képező foglalat szép és esztétikus, formájának köszönhetően nem akadnak bele a hajszálak, így biztonságos viselet. A Róza foglalat kifejlesztése közben szem előtt tartottuk, hogy olyan sorozatot alkossunk, amely generációkon át jól ellenáll az idő vasfogának. Másik fontos szempont volt a tervezés során, hogy a befoglalandó drágakő olyan foglaltba kerüljön, ami lehetőség szerint a leginkább felerősíti az adott drágakő csillogását. A Róza foglalat négy sarkánál kialakított fényesre polírozott tölcsér fényreflexiója emeli a kő csillogását, illetve olyan szögben került kialakításra, hogy a kő alsó része is kapjon fényt. Ennek köszönhetően az Alchemist gyémánt fülbevaló egyben segíti a drágakő maximális csillogásának elérését, és akadásmentesen védi a drágakövet.

Milyen zárszerkezettel készülnek a fülbevalók?

Stekker záras fülbevaló
Ez a fülbevaló zártípus a legpraktikusabb a kisebb súlyú gyémánt fülbevaló, és a kisebb méretű, szőlőlevél ékszer kategóriába tartozó fülbevalók esetében. A zárszerkezet két részből áll. A stift egy forrasztott rúd alakú alkatrész, amelyet a fülbe kell helyezni, illetve a stekker, amely a stiftre felhúzva rögzíti a fülbevalót. A stekker zár a legpraktikusabb zárszerkezet, ami kényelmes viselet bármely korosztály tekintetében. Az ilyen típusú zár alkalmazása lehetővé teszi a mindennapi viseletet.

Patent záras fülbevaló
Jól alkalmazható nagyobb méretű, exkluzívabb darab készítésénél. Szőlőlevél ékszer kollekciónk gyakran használt eleme, ami biztonságos megoldás nagyobb tömegű gyémánt fülbevaló esetében is. Két része a sváfli, illetve a patent. A sváfli alkalmas egyedi alakításra, személyre szabott formát is kaphat. Mindennapi viseletre is alkalmas és elegáns megoldás exkluzív gyémánt fülbevaló esetében is.

Klipsz záras fülbevaló
A nemesfémből készülő klipsz záras ékszerek inkább az alkalmi darabok kategóriájába tartoznak. Jól alkalmazható nagyobb tömegű gyémánt fülbevaló készítésénél. Praktikus, tartós és könnyen javítható megoldás. A zár mechanikus feszültség segítségével zár össze, ezért mivel nincs benne rugó, ami idővel elromolhat, könnyen javítható, tartós megoldást jelent viselője számára.

A szőlőlevél ékszer az Alchemist Ékszer legkedvesebb védjegye. A szőlőlevél csodálatos formája valami misztikus ősi élettel, bőséggel kapcsolatos tartalmat hordoz, ami a kezdetektől fogva kíséri az embert. Motívumokban megjelenik már az ókori oszlopokon, mozaikokon, a festészetben csendéleteken. A szőlőlevél ékszer gyémánt fülbevaló impozáns, izgalmas viselet akár rendezvényeken, bálokon, de akár egy hétvégi borkóstoló alkalmával is hordható, stílusos viselet. Egy szőlőlevél ékszer elsősorban alkalmi viselet, de stift záras fülbevalónk mindennapi használatra is alkalmas. Vitisz gyémánt fülbevaló tervezésekor legfontosabb szempont a szőlőlevél ékszerben a levél formájának hiperrealisztikus megjelenítése. A szőlőlevél ékszerek esetében a gyémántok díszítő szerepet töltenek be a gyémánt fülbevalóban, hogy kiemeljék a szőlőlevél ékszer természetes formáját. Minden egyes szőlőlevél ékszer aprólékos kézimunkával készül. A kézzel gyémánt mattított felületet harmonikusan finomítja a polírfényes erezet aprólékos kidolgozása. Minden egyes szőlőlevél ékszer a legnagyobb gondossággal mikroszkóp alatt készül, hogy a legapróbb részletek is tökéletes kidolgozottsággal készüljenek el.

Róza gyémánt fülbevaló kollekció

Főszerepben a drágakő. A gyémánt fülbevaló kategóriájában közkedvelt az egyszerű, letisztult egy gyémánt fülbevaló, ami szolid, diszkrét eleganciát tükröz. Olyan formájú gyémánt fülbevaló foglalatot szerettünk volna kifejleszteni, ami a visszafogott elegancia mellett praktikus és izgalmas formája révén erősíti a gyémánt csillogását Ez az általunk kifejlesztett foglalat típus, klasszikusan organikus rózsára emlékeztető formájából adódóan, a „Róza foglalat” nevet kapta. Azon kívül, hogy a gyémánt fülbevaló fej részét képező foglalat szép és esztétikus, formájának köszönhetően nem akadnak bele a hajszálak, ezért az így készült gyémánt fülbevaló biztonságos viselet is. A Róza foglalat kifejlesztése közben szem előtt tartottuk, hogy olyan gyémánt fülbevaló sorozatot alkossunk, amely generációkon át jól ellenáll az idő vasfogának. Másik fontos szempont volt a tervezés során, hogy a befoglalandó drágakő olyan foglaltba kerüljön, ami lehetőség szerint a leginkább felerősíti az adott drágakő csillogását. A Róza foglalat négy sarkánál kialakított fényesre polírozott tölcsér fényreflexiója emeli a kő csillogását, illetve olyan szögben került kialakításra, hogy a kő alsó része is kapjon fényt. Ennek köszönhetően az Alchemist gyémánt fülbevaló egyben segíti a drágakő maximális csillogásának elérését, és akadásmentesen védi a drágakövet.

Milyen zárszerkezettel készülnek a fülbevalók?

Stekker záras fülbevaló: Ez a fülbevaló zártípus a legpraktikusabb a kisebb súlyú gyémánt fülbevaló, és a kisebb méretű, szőlőlevél ékszer kategóriába tartozó fülbevalók esetében. A zárszerkezet két részből áll. A stift, a gyémánt fülbevaló forrasztott rúd alakú alkatrésze, amelyet a fülbe kell helyezni, illetve a stekker, amely a stiftre felhúzva rögzíti a fülbevalót. A stekker zár a legpraktikusabb zárszerkezet, ami kényelmes viselet bármely korosztály tekintetében. Az ilyen zárral ellátott gyémánt fülbevaló alkalmas mindennapi viseletre.

Patent záras fülbevaló: Jól alkalmazható nagyobb méretű, exkluzívabb gyémánt fülbevaló készítésénél. Szőlőlevél ékszer kollekciónk gyakran használt eleme, ami biztonságos megoldás nagyobb tömegű gyémánt fülbevaló esetében is. Két része a sváfli, illetve a patent. A sváfli alkalmas egyedi alakításra, személyre szabott formát is kaphat. Mindennapi viseletre is alkalmas és elegáns megoldás exkluzív gyémánt fülbevaló esetében is.

Klipsz záras fülbevaló: A nemesfémből készülő klipsz záras ékszerek inkább az alkalmi darabok kategóriájába tartoznak. Jól alkalmazható nagyobb tömegű gyémánt fülbevaló készítésénél. Praktikus, tartós és könnyen javítható megoldás. A zár mechanikus feszültség segítségével zár össze, ezért mivel nincs benne rugó, ami idővel elromolhat, könnyen javítható, tartós megoldást jelent viselője számára.

Scroll to Top